עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
Like Tree3Likes

אשכול: רשימה c#

  1. #1
    משתמש רשום חבר Emath
    תאריך הצטרפות
    May 2010
    מין
    זכר
    הודעות
    415
    עשו לי לייק
    20

    ברירת מחדל רשימה c#

    כתוב פעולה המקבלת 2 רשימות L1 ו-L2
    הפעולה תבדוק אם הרשימה L2 מופיעה ברצף ברשימה L1
    אם כן תחזיר אמת אם לא שקר

    הבעיה פה זה הברצף
    מישהו יכול לעזור?
    נערך לאחרונה על ידי yaron0, 21-02-2012 בשעה 23:51


    • פרסום


       
       

  2. #2
    odp
    odp לא מחובר
    אסיסטנט חבר Emath מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    2,037
    עשו לי לייק
    428

    ברירת מחדל

    נגדיר מחסנית ריקה L_backup.
    מוציאים איברים מהמחסנית L1 עד שמגיעים לאיבר ששווה לאיבר שבראש המחסנית L2.
    ברגע שהגענו לאחד כזה, מרוקנים את המחסניות L1 ו-L2 איבר איבר, ושומרים את האיברים של L2 ב-L_backup.
    עושים זאת עד שמגיעים לכך שהאיברים בראש המחסניות שונים (אם המחסניות התרוקנו, סימן שהמחסנית L2 מופיעה ברצף במחסנית L1, ולכן מחזירים TRUE).
    ברגע שהגענו למצב כזה, שולפים את האיברים מ-L_backup לתוך L2, וממשיכים לחפש איברים ששווים לאיבר הראשון עד ש-L1 מתרוקנת. ברגע שהיא מתרוקנת, מחזירים FALSE.
    elixvx likes this.

  3. #3
    משתמש רשום חבר Emath
    תאריך הצטרפות
    Mar 2011
    מין
    נקבה
    הודעות
    295
    עשו לי לייק
    12

    ברירת מחדל

    אני לא כל כך הבנתי מה בדיוק לעשות..
    אתה יכול אולי לרשום את זה באלגוריתם?

  4. #4
    משתמש רשום חבר Emath
    תאריך הצטרפות
    May 2010
    מין
    זכר
    הודעות
    415
    עשו לי לייק
    20

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי odp צפה בהודעה
    נגדיר מחסנית ריקה L_backup.
    מוציאים איברים מהמחסנית L1 עד שמגיעים לאיבר ששווה לאיבר שבראש המחסנית L2.
    ברגע שהגענו לאחד כזה, מרוקנים את המחסניות L1 ו-L2 איבר איבר, ושומרים את האיברים של L2 ב-L_backup.
    עושים זאת עד שמגיעים לכך שהאיברים בראש המחסניות שונים (אם המחסניות התרוקנו, סימן שהמחסנית L2 מופיעה ברצף במחסנית L1, ולכן מחזירים TRUE).
    ברגע שהגענו למצב כזה, שולפים את האיברים מ-L_backup לתוך L2, וממשיכים לחפש איברים ששווים לאיבר הראשון עד ש-L1 מתרוקנת. ברגע שהיא מתרוקנת, מחזירים FALSE.
    אחי זה רשימה לא מחסנית

  5. #5
    odp
    odp לא מחובר
    אסיסטנט חבר Emath מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    2,037
    עשו לי לייק
    428

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי yaron0 צפה בהודעה
    אחי זה רשימה לא מחסנית
    מה הכוונה ?

  6. #6
    משתמש רשום חבר Emath
    תאריך הצטרפות
    May 2010
    מין
    זכר
    הודעות
    415
    עשו לי לייק
    20

    ברירת מחדל

    זה שונה

  7. #7
    odp
    odp לא מחובר
    אסיסטנט חבר Emath מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    2,037
    עשו לי לייק
    428

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי yaron0 צפה בהודעה
    זה שונה
    לא הבנתי. על מה אמרת שהוא רשימה ולא מחסנית ?
    הפתרון שלי הוא על מחסניות.
    כשמוציאים איבר ממחסנית זה תמיד מראש המחסנית, כשמכניסים איבר למחסנית זה תמיד לראש המחסנית.

  8. #8
    משתמש רשום חבר Emath
    תאריך הצטרפות
    May 2010
    מין
    זכר
    הודעות
    415
    עשו לי לייק
    20

    ברירת מחדל

    אחי אבל זה לא המקרה
    מדובר על רשימות לא על מחסניות
    שאתה עושה מצביע מסוג node ואיתו אתה עובד

  9. #9
    odp
    odp לא מחובר
    אסיסטנט חבר Emath מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    2,037
    עשו לי לייק
    428

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי yaron0 צפה בהודעה
    אחי אבל זה לא המקרה
    מדובר על רשימות לא על מחסניות
    שאתה עושה מצביע מסוג node ואיתו אתה עובד
    אבל אתה בעצמך כתבת שמדובר במחסניות:

    ציטוט פורסם במקור על ידי yaron0 צפה בהודעה
    כתוב פעולה המקבלת 2 מחסניות L1 ו-L2
    הפעולה תבדוק אם המחסנית L2 מופיעה ברצף במחסנית L1
    אם כן תחזיר אמת אם לא שקר

    הבעיה פה זה הברצף
    מישהו יכול לעזור?

  10. #10
    משתמש רשום חבר Emath
    תאריך הצטרפות
    May 2010
    מין
    זכר
    הודעות
    415
    עשו לי לייק
    20

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי odp צפה בהודעה
    אבל אתה בעצמך כתבת שמדובר במחסניות:
    אחי סליחה
    אני דפוק לגמרי
    בטעות רשמתי מחסנית

  11. #11
    odp
    odp לא מחובר
    אסיסטנט חבר Emath מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    2,037
    עשו לי לייק
    428

    ברירת מחדל

    טוב, לא נורא. זה גם יוצא יותר קל:

    נאתחל משתנה current1 להיות האיבר הראשון ברשימה L1, ואת current2 להיות האיבר הראשון ברשימה L2.

    כל עוד current1 לא הגיע לסוף הרשימה L1:
    1. נבדוק אם current1=current2.
      1. אם כן - נאתחל משתנה temp1 להיות current1.
        1. כל עוד current2=temp1 וגם current2 לא הגיע לסוף רשימה L2: נקדם את temp1 ואת current2.
        2. אם current2 הגיע לסוף הרשימה L2 - החזר TRUE. אם לא, אתחל את current2 להיות האיבר הראשון ברשימה L2.

      2. אם לא - נקדם את current1.

    החזר FALSE.
    yaron0 likes this.

  12. #12
    משתמש רשום חבר Emath
    תאריך הצטרפות
    Mar 2011
    מין
    נקבה
    הודעות
    295
    עשו לי לייק
    12

    ברירת מחדל

    אני רשמתי כך וזה לא עובד לי... אתה יכול בבקשה להגיד לי איפה הטעות שלי?

    Node pos1 = q1.GetFirst();
    Node pos2 = q2.GetFirst();
    Node temp;
    while (pos1 != null)
    {
    if (pos1 == pos2)
    {
    temp = pos1;
    while ((pos2 == temp) && (pos2 != null))
    {
    temp = temp.getNext();
    pos2 = pos2.getNext();
    }
    if (pos2 == null)
    returntrue;
    }
    else
    pos1 = pos1.getNext();
    }
    returnfalse;
    elixvx likes this.

  13. #13
    משתמש רשום חבר Emath מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Apr 2010
    מין
    זכר
    הודעות
    1,705
    עשו לי לייק
    386

    ברירת מחדל

    סליחה טעות שלי ... מה בדיוק השגיאה ?
    אני לא יודע C# אבל זה די דומה
    יכול להיות מצב פוס 2 שווה לנאל מלכתחילה ?כלומר שהתור ריק ?
    כי אם כן יש כמה בעיות
    נערך לאחרונה על ידי xBARCAx, 22-02-2012 בשעה 18:08

  14. #14
    משתמש רשום חבר Emath
    תאריך הצטרפות
    Mar 2011
    מין
    נקבה
    הודעות
    295
    עשו לי לייק
    12

    ברירת מחדל

    האמת אני לא מצליחה למצוא את השגיאה... וזאת פעולה מאוד חשובה...

  15. #15
    משתמש רשום חבר Emath מתקדם
    תאריך הצטרפות
    Apr 2010
    מין
    זכר
    הודעות
    1,705
    עשו לי לייק
    386

    ברירת מחדל

    הכוונה מה השגיאה? קופילציה?תוצאה לא נכונה?שגיאת זמן ריצה??
    ואם מלכתחילה אפשרי שפוס2 = נאל אז שימי לב שזה נכון באופן ריק והקוד שלך יחזיר פולס

עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון

מידע אודות האשכול הנוכחי

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים באשכול זה. (0 חברים ו 1 אורחים )

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם אשכולות חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
אודות Emath
האתר Emath הינו יוזמה פרטית והוקם בתחילת שנת 2008 .
מטרתנו הינה למנף את הישגי התלמידים למתמטיקה ופיסיקה בארץ בכלל ובפרט בקרב תלמידי התיכון .
אנו מספקים מספר כלים שרובם חינמים, ביניהם פורום עזרה במתמטיקה ופיסיקה הגדול מסוגו בארץ, מאגר סיכומים, מרתונים בוידאו, פתרונות לבגרויות ועוד.
כלים אלו, מאפשרים לכל אחד, ללא תלות במעמדו או במיקומו, ללמוד, לתרגל ולהתמקצע על-מנת להתכונן בצורה מיטבית לבגרות במתמטיקה או פיסיקה .

לכל שאלה ניתן ליצור איתנו קשר
הצטרפו אלינו