עמוד 1 מתוך 5 1 2 3 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 72
Like Tree8Likes

אשכול: פתרונות בחינת הבגרות במדעי המחשב קיץ 2009 תשס"ט

  1. #1
    אסיסטנט חבר Emath בכיר הסמל האישי שלnirgt
    תאריך הצטרפות
    Oct 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    2,515
    עשו לי לייק
    478

    ברירת מחדל פתרונות בחינת הבגרות במדעי המחשב קיץ 2009 תשס"ט

    הנה התשובות שלדעתי נכונות כמעט ב100%. בחרתי בשאלות 1,2 13 16 (במודלים חישוביים):
    פתרון שאלה 1:
    קוד:
            public static bool check(List<int> list)
            {
                if (list == null)
                    return false;
                int mone = 0;
                Node<int> p1 = list.GetFirst();
                while (p != null)
                {
                    mone++;
                    p1 = p1.GetNext();
                }
                if (mone % 3 != 0)
                    return false;
                p1 = list.GetFirst();
                Node<int> p2 = list.GetFirst();
                Node<int> p3 = list.GetFirst();
                for (int i = 0; i < mone / 3; i++)
                    p2 = p2.GetNext();
                for (int i = 0; i < 2 * (mone / 3); i++)
                    p3 = p3.GetNext();
                for (int i = 0; i < mone / 3; i++)
                {
                    if (p1.GetInfo() != p2.GetInfo() || p1.GetInfo() != p3.GetInfo() || p2.GetInfo() != p3.GetInfo())
                        return false;
                    p1 = p1.GetNext();
                    p2 = p2.GetNext();
                    p3 = p3.GetNext();
                }
                return true;
            }
    תרגיל 2 א':
    קוד:
            public static bool RightLeftTree(BinTreeNode<int> t)
            {
                if (t == null)
                    return true;
                else
                {
                    if (t.GetRight() != null)
                        if (t.GetLeft() == null)
                            return false;
                    if (t.GetLeft() == null && t.GetRight() == null)
                        return true;
                    return RightLeftTree(t.GetRight()) && RightLeftTree(t.GetLeft());
                }
            }
    ב.מצורף ציור
    סריקה סופית: NOIADSTYX
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות tree.jpg  
    sivan1233210 and tsvi like this.


    • פרסום


       
       

  2. #2
    אסיסטנט חבר Emath בכיר הסמל האישי שלnirgt
    תאריך הצטרפות
    Oct 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    2,515
    עשו לי לייק
    478

    ברירת מחדל

    מודלים חישוביים:
    א.i
    1. מתקבל
    2.לא מתקבל
    3.מתקבל
    ii. המילים הקצרות ביותר: aaabb ו bbbaa
    ב.פה טעיתי.. המורה שלי אמרה שL1 הוא לא רגולרי L2 הוא כן רגולרי אך החיתוך של שניהם היא רגולרית.

    16.א.לאחר f(5)zz התוצאה תיהיה 6 פעמים 1 ועוד $
    ב. לאחר f(6)zz תיהיה אותה תוצאה כמו ב-א'
    ג. הפונקציה הופכת מספר אי זוגי לזוגי ומספר זוגי ישאר כמו שהוא. (אם אי זוגי יוסיף לו 1).

    אלה התשובות שלי בנתיים ואני אוסיף עוד אם ייצא לי לפתור עוד עכשיו.
    יום טוב ובהצלחה

  3. #3
    משתמש רשום משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    Apr 2009
    מין
    זכר
    הודעות
    65
    עשו לי לייק
    5

    ברירת מחדל

    אני עשיתי את שאלות 2,3,23,24
    שאלה 2 סעיף א'
    קוד:
    public static bool RightLeftTree(BinTreeNode<int> t)
    {
    if (t == null)
    return true;
    if (t.GetRight() != null && t.GetLeft() == null)
    return false;
    return RightLeftTree(t.GetRight()) && RightLeftTree(t.GetLeft());
    }
    }
    שאלה 3 יצאה לי שסוד1 הופך את התור ומחזיר את המס' הכי הקטן בתור
    סוד 2 מחזיר את הספרה הכי גדולה
    נערך לאחרונה על ידי אריאל, 14-05-2009 בשעה 12:30
    sivan1233210 likes this.

  4. #4
    משתמש רשום משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    Apr 2009
    מין
    זכר
    הודעות
    65
    עשו לי לייק
    5

    ברירת מחדל

    שאלה 23:
    לא חוקי
    חוקי
    חוקי
    סעיף ב' יש לבצע המרה מפורשת
    סעיף ג'

    ***Html Doc***
    Htmal Data : num =11, num2 = 22
    11
    22
    ***Binary Doc***
    Binary Data : num =33, num1 = 44
    33
    44
    ***Binary Doc***
    55
    66
    שאלה 24:
    קוד:
    Class Park
    {
    private string Pname;
    private Attraction[] arr;
     
    public Park(string n, int num)
    {
    this.arr = new Attraction[num];
    this.Pname = n;
    }
    public IfAddTranslation()
    {
    for(int i = 0; i < this.arr.Length(); i++)
    {
    if(arr[i] is Show)
    {
    Show s = (Show)arr[i]
    if(s.translation)
    Console.WriteLine(s.name);
    }
    }
    }
    }
    הפעולה הראשית :
    קוד:
    Park p = new Park("LunaFun",30); 
    Attraction r = new Ride("Ride",2,10,7,140);
    Attraction s = new Show("Show",2,10,"Music",true);
    p.AddAttraction(r);
    p.AddAttraction(s);
    נערך לאחרונה על ידי אריאל, 14-05-2009 בשעה 12:29
    sivan1233210 likes this.

  5. #5
    אסיסטנט חבר Emath בכיר הסמל האישי שלnirgt
    תאריך הצטרפות
    Oct 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    2,515
    עשו לי לייק
    478

    ברירת מחדל

    אם מישהו רוצה להוסיף משהו לתשובות מוזמן
    נערך לאחרונה על ידי אריאל, 14-05-2009 בשעה 12:51

  6. #6
    משתמש רשום
    תאריך הצטרפות
    May 2009
    מין
    זכר
    הודעות
    8
    עשו לי לייק
    1

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי yaniv12892 צפה בהודעה
    שאלה 23:
    לא חוקי
    חוקי
    חוקי
    סעיף ב' יש לבצע המרה מפורשת
    סעיף ג'
    [/code]
    שאלה 23 השני הוא לא חוקי. כי page לא מממש את הממשק. אם היית רוצה שזה יעבוד - היית צריך להמיר כלפי מטה את page ל-page1 ואז להפעיל את השיטה.

    ושאלה נוספת שלי - אם ב-24 ב' (השאלה עם הפארקים) לא עשיתי המרה כלפי מעלה של show ו-ride ל- attraction, האם זו שגיאה? כי אם תכניסו את show למשל לשיטה של addattraction - השיטה תעבוד!

  7. #7
    משתמש רשום חבר Emath בכיר
    תאריך הצטרפות
    Jul 2008
    מין
    נקבה
    הודעות
    5,890
    עשו לי לייק
    928

    ברירת מחדל

    בס"ד

    אני עשיתי את תרגילים 2,3.
    לגבי תרגיל 2, איך אמור להראות הסופי?
    עשיתי כמו התחילי, ורשמתי את איקס בסוף במקום בהתחלה. זה טוב? אם לא מה התשובה?

    לגבי שאלה 3, בסעיף ב', רשמתי שהיא מחזירה את המספר הקטן ביותר בתור. צריכים גם לרשום שהיא הופכת אותו?
    שהיא הופכת אותו רשמתי ב - א'.

    עשיתי בתכנות מונחה עצמים את שאלות 22 ו - 24. תרגיל 24 היה ממש ממש קל . יצא לי כמו יניב.


    אשמח לתשובות לשאלות בנוגע לעיצוב תוכנה.

    הייתה דווקא בגרות נחמדה

    שבוע טוב ובהצלחה !
    נערך לאחרונה על ידי sivan1233210, 14-05-2009 בשעה 14:12

  8. #8
    משתמש רשום
    תאריך הצטרפות
    Jan 2009
    מין
    נקבה
    הודעות
    2
    עשו לי לייק
    0

    ברירת מחדל

    לי הלך ממש גרוע... עשיתי את 2 ו-3

    ורשמתי שהפעולה סוד 2 מדפיסה את כל המספרים בנפרד...

    וגם מנחה עצמים לא עשיתי כמעט כלום..

    אתם יכולים להגיד לי כמה סעיף זה כל אחד בתרגילים 2 3 24 ו21

    אני שולחת משרד החינוך לבטל תבגרות הזו כי היא רק תוריד לי תממוצע

  9. #9
    משתמש רשום חבר Emath הסמל האישי שלCorpes
    תאריך הצטרפות
    Sep 2008
    מין
    זכר
    הודעות
    260
    עשו לי לייק
    13

    Lightbulb

    5 יחידות ראשונות במדעי המחשב!
    הוגשתי עם מגן 100 .
    זה מה שבחרתי, ואלה התשובות שיצאו לי ולעוד כמה:
    פרק ראשון:
    1) קל רצח
    3) א. מוחזר 2 וזה הופך את התור.
    ב. בפעולה מחפשת את האיבר הקטן ביותר, מחזירה אותו והופכת את התור.
    ג. 8
    ד. הספרה הגדולה במספר מוחזרת.
    ה. מחזיר את הספרה הגדולה ביותר של האיבר הקטן ביותר בתור.
    פרק שני:
    14) א. עשיתי לא כמו שהתכוונו- מחקתי להם את החץ שמשאיר על Q3,
    ובכך הפכתי את זה לאוטומט לא מלא.
    מעניין אם יורידו כי לא אמרו שאסור למחוק מעברים אלא אסור למחוק מצבים.
    ב. אפסילון.
    16)א.6
    ב.6
    ג.אם אי זוגי מוסיף אחד ומתקבל הזוגי העוקב לו.
    sivan1233210 likes this.

  10. #10
    משתמש רשום חבר Emath בכיר
    תאריך הצטרפות
    Jul 2008
    מין
    נקבה
    הודעות
    5,890
    עשו לי לייק
    928

    ברירת מחדל

    בס"ד

    כמה אתם מעריכים שמורידים על שאלה 2, סעיף ב' רק על הקטע של הסופי.
    את העץ עשיתי, אבל רק לא עשיתי טוב את הסריקה הסופית. כמה מורידים עליה?

  11. #11
    משתמש רשום משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    Apr 2009
    מין
    זכר
    הודעות
    65
    עשו לי לייק
    5

    ברירת מחדל

    עשית קצת נכון או לא נכון בכלל?
    אם זה לא נכון בגלל בטח איזה 7 נק'
    ואם רק חלק יכול להיות 3 נק'...

  12. #12
    משתמש רשום חבר Emath בכיר
    תאריך הצטרפות
    Jul 2008
    מין
    נקבה
    הודעות
    5,890
    עשו לי לייק
    928

    ברירת מחדל

    בס"ד

    חח עשיתי כמו התחילי, רק שאת x רשמתי בסוף.
    חחחח סתם ניחשתי. המורה לא כ"כ לימדה אותנו סריקות, אז עשיתי לפי מה שידעתי.
    ושהיה צריכים לעשות את העץ את זה עשיתי טוב, כי יש פה דוגמא באתר ממש דומה, אז זה היה קל.
    כמה נראה לך יורידו?
    כמה שווה כל אחד כולל סעיף א'?

  13. #13
    אסיסטנט חבר Emath בכיר הסמל האישי שלHurricane
    תאריך הצטרפות
    Mar 2008
    גיל
    22
    מין
    זכר
    הודעות
    3,453
    עשו לי לייק
    370

    ברירת מחדל

    הפתרון שלי לשאלה הראשונה בג'אווה:
    קוד:
    	public static boolean isTriangle(List<Integer> lst)
    	{
    		if (size(lst) == 0 || size(lst) % 3 != 0)
    			return false;
    		
    		int times = 0;
    		Node<Integer> pos = lst.getFirst();
    		int until = size(lst) / 3;
    		int numbers[] = new int[until];
    		
    		while (times != until)
    		{
    			numbers[times] = pos.getInfo();
    			times++;
    			pos = pos.getNext();
    		}
    		
    		while (pos != null)
    		{
    			if (times == until)
    				times = 0;
    			
    			if (numbers[times] != pos.getInfo())
    				return false;
    			
    			times++;
    			pos = pos.getNext();
    		}
    		
    		return true;
    	}
    	
    	public static int size(List<Integer> lst)
    	{
    		int count = 0;
    		Node<Integer> pos = lst.getFirst();
    		
    		while (pos != null)
    		{
    			count++;
    			pos = pos.getNext();
    		}
    		
    		return count;
    	}
    בשאלה השנייה, sod1 מחזיר את ערכו של האיבר הגדול ביותר בתור, ו- sod2 מחזיר את הספרה הגדולה ביותר במספר.
    הקריאה sod2(sod1(x))q מחזירה את הספרה הגדולה ביותר באיבר הגדול ביותר בתור.

    מישהו עשה את המחלקה פוליגון? זו הייתה השאלה הקלה ביותר בבגרות. ^^"
    Jello!
    אפליקציה חדשה וממכרת בטירוף לאנדרואיד!



    המדריכים שכתבתי. לכניסה לחצו עליי

  14. #14
    משתמש רשום חבר Emath בכיר
    תאריך הצטרפות
    Jul 2008
    מין
    נקבה
    הודעות
    5,890
    עשו לי לייק
    928

    ברירת מחדל

    בס"ד

    ברק, sod1 זה לא אמור להחזיר את המספר הקטן ביתור בתור?

  15. #15
    משתמש רשום משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    Apr 2009
    מין
    זכר
    הודעות
    65
    עשו לי לייק
    5

    ברירת מחדל

    בשאלה השנייה, sod1 מחזיר את ערכו של האיבר הגדול ביותר בתור, ו- sod2 מחזיר את הספרה הגדולה ביותר במספר.
    הקריאה sod2(sod1(x))q מחזירה את הספרה הגדולה ביותר באיבר הגדול ביותר בתור.

    מישהו עשה את המחלקה פוליגון? זו הייתה השאלה הקלה ביותר בבגרות. ^^"
    SOD1 מחזיר את הערך של האיבר הקטן ביותר לא הגדול
    כנראה התבלבלת ועשית J > result

עמוד 1 מתוך 5 1 2 3 ... אחרוןאחרון

מידע אודות האשכול הנוכחי

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים באשכול זה. (0 חברים ו 1 אורחים )

אשכולות דומים

  1. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 20-05-2009, 19:07
  2. [עזרה] מיקוד במדעי המחשב
    ע"י Netanelm7 בפורום : C# לתיכון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-03-2009, 20:02
  3. פתרונות למתכונת מספר 2 קיץ תשס"ח 2008
    ע"י גל כהן בפורום : שאלון 005
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 12-07-2008, 19:03
  4. פתרונות למתכונת מספר 3 קיץ תשס"ח 2008
    ע"י גל כהן בפורום : שאלון 005
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-06-2008, 19:29
  5. פתרונות למתכונת מספר 2 קיץ תשס"ח 2008
    ע"י גל כהן בפורום : שאלון 007
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-03-2008, 15:06

ביקרו באשכול זה : 4

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם אשכולות חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
אודות Emath
האתר Emath הינו יוזמה פרטית והוקם בתחילת שנת 2008 .
מטרתנו הינה למנף את הישגי התלמידים למתמטיקה ופיסיקה בארץ בכלל ובפרט בקרב תלמידי התיכון .
אנו מספקים מספר כלים שרובם חינמים, ביניהם פורום עזרה במתמטיקה ופיסיקה הגדול מסוגו בארץ, מאגר סיכומים, מרתונים בוידאו, פתרונות לבגרויות ועוד.
כלים אלו, מאפשרים לכל אחד, ללא תלות במעמדו או במיקומו, ללמוד, לתרגל ולהתמקצע על-מנת להתכונן בצורה מיטבית לבגרות במתמטיקה או פיסיקה .

לכל שאלה ניתן ליצור איתנו קשר
הצטרפו אלינו