בהצלחה לכל הנגשים..
מנסיון: בלולאות שימו לב לסימן השווה בתנאי של הלולאה. זה יהיה מאוד מבאס לסיים את המבחן ואח"כ ולהזכר ששכחתם...
אני ממליץ על הזחות מתאימות- זה מקל על בדיקת השאלה.
ברוך ה' סיימתי עם זה...
בהצלחה!
בהצלחה לכל הנגשים..
מנסיון: בלולאות שימו לב לסימן השווה בתנאי של הלולאה. זה יהיה מאוד מבאס לסיים את המבחן ואח"כ ולהזכר ששכחתם...
אני ממליץ על הזחות מתאימות- זה מקל על בדיקת השאלה.
ברוך ה' סיימתי עם זה...
בהצלחה!
"האדם הוא כמו שבר שהמונה שלו הוא מי שהוא והמכנה שלו הוא מה שהוא חושב על עצמו. ככל שהמכנה גדול יותר, כך השבר קטן יותר."
(לב טולסטוי)
טעות- לעולם חוזר
replace? מה זה? אין אותה בספר הלימוד שאני לומדת איתו..
"אין דבר העומד בפני הרצון"
עם איזה ספר את לומדת?
:as the philosopher Jagger once said
You can't always get what you want
And if you try sometime you find
You get what you need
טיפ חשוב, לשתי הבחינות, תכינו ותדפיסו פעולות שימושיות מראש, אי אפשר לדעת מתי תצטרכו להשתמש בהן, ואם יש חומר פתוח - למה לא לנצל אותו?.
באחת הבחינות השנה (אמנם לא בגרות, אבל עדיין), הכנתי יום לפני כמה פעולות ויצא שבמבחן הייתה שאלה שדרשה פחות או יותר שימוש בהן, ככה שבמקום לענות על השאלה מ-0 פשוט העתקתי את הפעולות שכתבתי יום לפני, ואיחדתי ביניהן כך שיתאימו לשאלה.
אני הדפסתי לפני אחד המבחנים פתרונות של בגרויות![]()
גם אני רובוט חסר חשיבה יצירתית, תוצר של מערכת החינוך הדבילית ישראלית
למדעי המחשב א' או ב'?
באופן כללי פעולות כמו מיונים למיניהם (ובב' מיונים בתוך סוגי מבנה נתונים שונים, רשימה, מחסנית ותור), מציאת "גובה" של מחסנית (בלי לשנות אותה) וכו', אלו ממש כמה פעולות שעולות לי לראש עכשיו, יש עוד הרבה, ואני מאמין שיש לי על המחשב כמה דפים כאלו למדעי המחשב ב' אם תרצה, את של א' אני בספק שעדיין יש לי, אבל תמיד אפשר לחפש.
אשמח אם תעלה לפה בבקשה
אגב איך מחשבים גובה של מחסנית בלי לשנות אותה ברקורסיה? ברחה לי דרך הפתרון חח
תראו יש מלא פעולות (למדעי המחשב ב')- https://www.emath.co.il/forums/java-%...D7%9F/6872.htm
בהצלחה!![]()
The_Ben אהב \ אהבו את התגובה
"כל מי שיש לו איזה למה שלמענו יחיה, יוכל לשאת כמעט כל איך"
http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI
מצאתי אצלי דף אחד שנשאר לי ממדעי המחשב א' - מלא מיונים מכל הסוגים פחות או יותר (חלק חוזרים על עצמם עם שינוי בסדר המיון -> גדול לקטן/קטן לגדול, זה שינוי קטן בקוד, אבל אם אפשר להדפיס מראש, למה לא?): arraysorting.txt
למדעי המחשב ב' יש לי "אוסף" קצת יותר גדול, הנה: דפי פעולות - מדעי המחשב ב' - The_Ben - eMath.zip
הנה הפעולה של גודל מחסנית ללא שינוי שלה, ברקורסיה (נמצא בדף פעולות 2 בקובץ הנ"ל של מדעי המחשב ב'):
קוד:public static int size (Stack<Integer> st1) { //O(n) if (st1.isEmpty()) return 0; int a = st1.pop(); int x = (1+size(st1)); st1.push(a); return x; }נ.ב
חשוב לציין שלא את כל הפעולות אני כתבתי, חלק לקוחות מהאינטרנט ומחברים שכתבו (למשל sagiftw מהפורום כאן), ככה שהקרדיט הוא לא כולו לי.
בנוסף, אנחנו לומדים Java, ככה שכל הפעולות כתובות בשפה זו, ה"תרגום" לC# לא אמור להיות קשה מידי (אם בכלל), אבל אנחנו פשוט לא למדנו את השפה הזו, אז הפעולות לא בשפה זו.
נערך לאחרונה על ידי The_Ben, 27-05-2011 בשעה 14:15
כרגע 1 משתמשים צופים באשכול זה. (0 חברים ו 1 אורחים )
סימניות