PDA

צפה בגרסה המלאה : כלי עזר חינמי חדש לבגרות במתמטיקה, מבית Microsoft



eransternerg
14-12-2010, 20:37
שלום

[אני מתנצל מראש אם זה לא הפורום המתאים. המידע שלהלן הינו מועיל ביותר ולא מצאתי מקום טוב יותר לכך באתר]

קוראים לי ערן שטרנברג ויש לי בלוג בענייני מחשוב בו אני סוקר חידושים "טריים" היישר מהמדף בתחום הטכנולוגיה.
החידוש האחרון אותו סקרתי היה כלי חדש מתמטי חזק מבית מייקרוסופט שיכול להיות לעזר רב בהכנה לבחינות הבגרות במתמטיקה ובכלל לאוהבי התחום.

הכלי הינו תוסף (Add In) חינמי שמתממשק לאחר התקנתו באופן טבעי עם תפריטי ה-Word וה- One Note המוכרים לנו מערכת ה-Office. באם יש לכם כבר Office (למי אין?) אז דאבל קליק על הקובץ ואתם מסודרים.
הכלי פותר משוואות עם נעלמים, מצייר גרפים לפונקציות (גם תלת מימדיים) ובעל יכולות רבות נוספות.

להורדת הקובץ ולפרטים נוספים באיזה גרסאות Office מדובר, על איזה מערכות הפעלה הוא רץ וסרטון הדגמה ברור ונחמד, אנא לחצו כאן (http://eransternebrg.blogspot.com/2010/12/%D7%94%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%AA%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9B%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%95%D7%9E%D7%93%D7%94%D7%99%D7%9D.html) כדי להיכנס לבלוג (הלינקים שם למטה בתחתית העמוד)

מקווה שתיהנו
תודה
ערן

CrazyDiamond
14-12-2010, 20:41
תודה, נשמע מעניין

אריאל
16-12-2010, 12:01
*הועבר לפורום דיבורים*

c}{en
16-12-2010, 13:26
הורדתי את זה אבל התוסף לא עובד לי בוורד.
אני עובדת עם וורד 2007 ולפי מה שכתבת באתר שלך, זה אמור היה לעבוד.
ממה זה יכול לנבוע?

CrazyDiamond
16-12-2010, 14:19
אני עם וורד 2007 גם, ועובד עשר

c}{en
16-12-2010, 15:31
אולי יש קשר לזה שהוורד שלי בעברית?

matan1212
16-12-2010, 16:57
אולי יש קשר לזה שהוורד שלי בעברית?

גם שלי הוא בעברית וזה פועל אצלי טוב...צלמי את המסך שלך שאת ב-word ותעלי לפה..אני אנסה לעזור לך...

c}{en
16-12-2010, 18:15
אין לי ממש מה להראות כי שום דבר בוורד לא השתנה. זה לא הוסיף לי את התוסף הזה.
ניסיתי להתקין שוב וזה עדיין לא מראה כלום..

guy-marcus
16-12-2010, 20:22
עובד מועלה! תודה רבה, מאוד נחמד. השכלול הבא של התוכנה יהיה הצגת הדרך לפתרון...

eransternerg
17-12-2010, 03:29
חן שלום

אני לא יודע למה זה לא עובד אצלך. בדקתי שוב בשבילך באתר של מייקרוסופט. אין מילה על כך שזה אמור להיתקל בבעיות
(שמחתי לשמוע שאצל שאר המשתמשים זה עובד היטב)

מה שכן אני יכול להציע לך בינתיים זה לבדוק את הדברים הבאים:

1. ישנן 2 סוגים של חבילות אופיס בעברית: האם ה-Word שלך הוא בעברית במקור או שזו התקנה באנגלית שעליה הולבש אח"כ Hebrew Language Pack ? בשני המקרים ה-Word ייראה לך בעברית אך מאחורי הקלעים צורת הפעולה של התוכנה היא אחרת. אשמח אם תתני לנו מידע ונשווה לגרסת ה-Word של אלו שזה כן עובד להם. אשמח אם אלו שכתבו שזה עובד להם יתנו מידע על גירסאות האופיס שלהם. האם זה בעברית? ואם כן, האם עם חבילת שפה או עברית במקור?

2. יכול להיות שהבעיה לא קשורה בכלל לאופיס. האם במחשב שאת עובדת עליו יש לך הרשאות להתקנת תוכנות ויישומים? (בד"כ הרשאת administrator), אם לא, זה פשוט לא יתן לך להתקין את זה (בד"כ זה אמור לתת לך הודעה שאין לך הרשאה לכך)

3. והדבר שצריך לבדוק בעצם לפני הכל... מהי מערכת ההפעלה שלך? שימי לב שזה עובד רק עם XP עם SP3 או ויסטה עם SP2 (ווינדוס 7 כמובן), כלומר, אם המערכת שלך לא מעודכנת עם חבילת השירות האחרונה זה לא יעבוד. בקליק ימני על "המחשב שלי" -> מאפיינים תוכלי לראות איזו מערכת הפעלה יש לך והאם היא עונה לדרישות המינימום של התוסף הזה.

אודה לך מאוד באם תעדכני ותתני פרטים כי התוסף הזה די חדש ובעיה כמו זו שאת מעלה תחזור מן הסתם לעוד משתמשים. חשוב שכולנו נלמד מכך
תודה

ערן שטרנברג

asherm01
17-12-2010, 07:47
שלום ערן- ותודה.ניסתי ומשום מה לא עובד!!!
ראה את ההודעה-
<a href="UFU.CO.IL - העלאת תמונות | העלאת קבצים (http://www.ufu.co.il/viewer.php?file=roybxkqaci025eec8zeq.jpg"><img) src="http://www.ufu.co.il/files/roybxkqaci025eec8zeq_thumb.jpg" border="0" alt="UFU.CO.IL" /></a>
-------
http://www.ufu.co.il/files/roybxkqaci025eec8zeq_thumb.jpg (http://www.ufu.co.il/viewer.php?file=roybxkqaci025eec8zeq.jpg)

c}{en
17-12-2010, 11:06
שלום ערן,
ניסיתי להתקין שוב וזה הראה לי הודעה זהה לזאת של אשר.
יש לי מערכת הפעלה xp עם sp 3,
והאופיס שלי הוא במקור באנגלית ואחר כך התקנתי את חבילת השפה.

תודה רבה על העזרה! :)

eransternerg
18-12-2010, 22:13
אשר וחן שלום

א. לפי ההודעה בתמונת המסך שהעליתם חסר לכם תוסף קטן של מייקרוסופט שנקרא
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
זה רלבנטי רק למערכות XP או ויסטה (בוינדוס 7 זה כלול כבר בפנים)
לא עלה בדעתי שאין לכם את זה כי למיטב ידיעתי ברוב המערכות מדובר בעדכון שיורד ומותקן אוטומטית על ידי מערכת ההפעלה עצמה, כנראה שאצלכם אופציית העדכונים האוטומטיים כבויה או שזה לא ירד מכל סיבה אחרת. זה גם מסביר מדוע אצל רוב המשתמשים זה עבד היטב, הם פשוט קיבלו את העדכון אוטומטית.

כנסו לקישור כאן (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ab99342f-5d1a-413d-8319-81da479ab0d7&displayLang=he) בכדי להגיע לדף הקובץ באתר מייקרוסופט
והורידו והתקינו את הקובץ הזה. זה משהו שרץ ברקע ואתם לא אמורים לראות שינוי כלשהו במחשב בעקבות ההתקנה.

ב. עוד נקודה חשובה, שימו לב להערה בדף ההורדה בו הייתם כרגע:
"לאחר התקנת חבילת ‎.‎NET Framework 3.5 SP1 (ה-bootstrapper או החבילה המלאה), עליך להתקין מיידית את העדכון KB959209 (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=136730) כדי לטפל באוסף של בעיות תאימות ידועות ביישום".

כלומר:
לאחר התקנת הקובץ בסעיף א' - אתם צריכים להוריד עוד קובץ עדכון קטן ולהתקין גם אותו.
אני אחסוך לכם את המעבר מלינק ללינק. הדף של קובץ העדכון הקטן-הנוסף אותו צריך להתקין נמצא כאן (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6c095bba-6100-4ec9-9c54-6450b0212565&displayLang=he), המדובר בקובץ השלישי מבין השלושה הנמצאים שם, זה שוקל 1.4 MB
(יצאתי מנקודת הנחה שמערכת ההפעלה שלכם היא Windows XP מסוג 32 ביט, שזה מה שיש ליותר מ-90 אחוז מהמשתמשים הביתיים, אם לא - לחצו על מספר העדכון KB959209 (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=136730) כאן, זה ייקח אתכם לדף ממנו יש לינקים למע' הפעלה אחרות).

בהצלחה ושבוע טוב
אשמח לשמוע מכם האם זה עזר
כל טוב
ערן שטרנברג

c}{en
21-12-2010, 18:06
ניסיתי לעשות את מה שאמרת,
ושוב מופיעה לי אותה ההודעה..

eransternerg
21-12-2010, 18:48
שלום חן

העובדה שההודעה הזו חוזרת לך מלמדת שרכיב התוכנה הדרוש לפעולת התוסף עדיין חסר. הרכיב הזה, ע"פ אתר מייקרוסופט צריך להיות כלול בערכת ה-Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 אך למרות שהתקנת, הוא לא מרגיש את הרכיב הדרוש או שמא בכל זאת רכיב התוכנה הזה עדיין לא קיים אצלך במחשב משום מה.

בהקשר לכך צריך לברר 2 נקודות:

1. האם עשית ריסטארט בסיום ההתקנה? אחרת המחשב "לא מבין" שהרכיב קיים.
2. באם זה לא עובד ישנו רכיב נוסף שנקרא גם כן Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 רק שהוא לא מאיץ קטנטן ששוקל 2.8 מ"ב (מה שמומלץ על ידי מייקרוסופט מלכתחילה) אלא נקרא "החבילה המלאה", וזה שוקל 231 מ"ב. הורידי והתקיני את זה. זה בעצם אותו תוסף תכנותי של מייקרוסופט שדרוש כיום להרצת לתוכנות רבות, אך כאן הוא בא בגירסתו המלאה.
תוכלי להוריד את החבילה המלאה באותו דף הורדה מההודעה הקודמת שלי (או בלחיצה כאן (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ab99342f-5d1a-413d-8319-81da479ab0d7&displayLang=he)) אך זה לא קובץ ההורדה שבתחילת הדף אלא שימי לב בתוך הדף להערה "כדי להוריד את החבילה הבאה..." ולחצי שם על הקישור הצמוד להערה. הקובץ אמנם גדול אבל (לפחות אצלי) הוא יורד במהירות תוך מספר דקות כי הוא על השרתים של מייקרוסופט. כאן (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=D0E5DEA7-AC26-4AD7-B68C-FE5076BBA986&displaylang=he)יש דף הורדה נוסף, בשפה העברית, לאותו קובץ. אין הבדל בקבצים אם את מורידה מפה או מפה, הגודל הוא אותו גודל.
אנא התקיני את החבילה המלאה, לאחר מכן, לא לשכוח להתקין שוב את העדכון בסעיף ב' בהודעה הקודמת (KB959209 (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=136730)) אח"כ ריסטארט, ועדכני אותנו מה קורה. עד כמה שידיעתי מגיעה - זה אמור לעבוד לך הפעם.

בהזדמנות זו אשאל את כל מי שדיווח עד כה שהתוסף עובד אצלו: כנסו בלוח הבקרה להוספה/הסרה של תוכניות, והביטו ברשימת התוכניות המותקנות אצלכם. האם אתם רואים שם שמותקן שם Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 ואם כן - מה הגודל של הקובץ הרשום ליד זה?

CrazyDiamond
21-12-2010, 18:56
Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 - 36.71MB

eransternerg
21-12-2010, 19:13
תודה Crazydiamond

בינתיים בדקתי גם אני במחשב נוסף עם XP
אכן צריך את החבילה המלאה.
חלק מן החבילה בהתקנה הולך לעדכוני תאימות של גירסאות קודמות של הדוט.נט ולכן גודל התוכנית המותקנת שונה מגודל התכנית הנראית לאחר ההתקנה, אבל בודאי שאין מצב שזה בא מהקובץ של ה-2.8 מ"ב בהודעה הראשונה שנתתי בעניין. מצטער על הלינק הראשוני בעניין.
חן - הורידי והתקיני את החבילה המלאה ועדכני אותנו.

c}{en
21-12-2010, 20:58
ניסיתי לעשות את מה שאמרת וזה לא הלך..
התקנתי את התוכנה המלאה, אחר כך את התוסף ואז עשיתי ריסטארט למחשב.
שניסיתי להתקין שוב את התוסף לוורד, הופיעה לי בדיוק אותה ההודעה..

כאשר התקנתי את התוכנה שאמרת, זה כתב לי שזה עושה "שחזור למצב המקורי"- מה הכוונה בכך?

eransternerg
21-12-2010, 21:09
היי חן

לא הבנתי בדיוק מה קורה אצלך במחשב
אשמח אם תשלחי לי את האימייל בפרטי אנסה לעזור לך באופן ממוקד

c}{en
21-12-2010, 21:17
לפי מה שאני הבנתי, הייתה מותקנת לי במחשב גירסה יותר מעודכנת, וכאשר התקנתי את הדבר הזה, זה החזיר את המצב למה שהוא היה לפני הגירסה הקודמת..
בכל מקרה, ההודעה עצמה לא השתנתה. זה עדיין כותב בדיוק אותו הדבר.

ilmichal1
04-04-2011, 22:55
עד אתמול התוכנה עבדה לי מצוין..:takdir:
פתאום היום היא נמחקה מהוורד..
מישהו יודע איך לסדר את זה?

CrazyDiamond
05-04-2011, 14:27
מעניין גם לי היא נעלמה

עריכה: תיקנתי

לחצן ימני על שורת home, insert... וכו'

customize quick access toolbar

לבחור בטאב Add-ins

למטה יש גלגלת Manage

לבחור בה Disabled Items

לבחור Microsoft MathematicsAdd-in

Enable

לאתחל את וורד

טה דה

gilas
09-10-2011, 15:37
אופפפ עם הביל גייטס הזה....
אם מישהו מנסה להתקין על אופיס 2010 , 64bit (תחת windows7) שיכין את עצמו לייסורים קודם.

מהחוויה שלי - למרות ההצהרה כי אותה חבילה תומכת ה64 ו32, הפועל הקובץ מותקן תחת מסלול של אפילקציות 32bit
C:\Program Files (x86)\Microsoft Office
אחרי כמה וכמה התקנות שיניתי מסלול C:\Program Files\Microsoft Office
ובא לציון גואל.

בכל זאת חייבת מילה טובה - יש גם אפליקציה חינמית ממש יפה שלא קשורה לאופיס -
Download Details - Microsoft Download Center - Microsoft Mathematics 4.0 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=15702)
והיא דווקא הותקנה בלי בעיות אבל זה לא מפריע לי להתלונן...
http://www.youtube.com/watch?v=DyYacuhyPXw

(http://www.youtube.com/watch?v=DyYacuhyPXw)בהצלחה למי שיחליט לנסות.

esmith
09-10-2011, 20:23
ליסיתי את זה גם
אבל אני לא מצליחה שהוא יפתור לי את התרגיל כמו שהסירטון מראה?
אייך עושים את זה

gilas
09-10-2011, 23:20
לא ממש ראיתי את הסרטונים ולא חקרתי את התוסף לעומק אבל על מה בדיוק מדובר?
תגידי מה ניסית וכשאוכל גם אני אנסה

הדר
09-10-2011, 23:24
אופפפ עם הביל גייטס הזה....
אם מישהו מנסה להתקין על אופיס 2010 , 64bit (תחת windows7) שיכין את עצמו לייסורים קודם.

מהחוויה שלי - למרות ההצהרה כי אותה חבילה תומכת ה64 ו32, הפועל הקובץ מותקן תחת מסלול של אפילקציות 32bit
C:\Program Files (x86)\Microsoft Office
אחרי כמה וכמה התקנות שיניתי מסלול C:\Program Files\Microsoft Office
ובא לציון גואל.

בכל זאת חייבת מילה טובה - יש גם אפליקציה חינמית ממש יפה שלא קשורה לאופיס -
Download Details - Microsoft Download Center - Microsoft Mathematics 4.0 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=15702)
והיא דווקא הותקנה בלי בעיות אבל זה לא מפריע לי להתלונן...
http://www.youtube.com/watch?v=DyYacuhyPXw

(http://www.youtube.com/watch?v=DyYacuhyPXw)בהצלחה למי שיחליט לנסות.

חח גילה עוד לא הבנתי מה ההבדל במסלולים שציינת..32 64..מה זה?
אני פשוט גם הולכת בחופש הקרוב לעשות פירמוט רציני למחשב..

esmith
09-10-2011, 23:25
ניסית את התרגיל הראשון שמצאתי בספר מתמטיקה שלי X^2-10x+26=0

gilas
10-10-2011, 00:04
חח גילה עוד לא הבנתי מה ההבדל במסלולים שציינת..32 64..מה זה?
אני פשוט גם הולכת בחופש הקרוב לעשות פירמוט רציני למחשב..
תקשיבי - פנית לאדם הלא נכון.
אני ממש לא סובלת את ה-7 הזה. שינו לי את הכל המעצבנים.

קחי הכל בע"מ כי אני כבר מבולבלת לגמרי ממה שקורה לי פה...
בד"כ התקנות של תוכנות חדשות יהיו במסלול קבוע: C:\Program Files
כיון שיש לי מ"ה של 64 (אורך מילה יותר גדול מ-32 ולכן יש יותר זכרון לתוכנות לרוץ) , יש מסלול נוסף - C:\Program Files (x86) zz שם ככל הנראה מותקנות תוכנות של 32bit.
זה המעט שאני הבנתי עד כה וכמו שאמרתי אני כבר מבולבלת.

למשתמשים זה בד"כ שקוף - לא ממש מעניין אותנו איפה מותקן מה כי יש קיצורים שיריצו לנו הכל.
בקיצור - מה שנראה לי הוא שלא שמתי לב שהוא ככל הנראה התקין את התוסף במקום הלא נכון ולכן לא ראיתי את הtab המדובר.
כששיניתי את המקום בו הוא שומר את הקבצים הכול עבד.

חח, הדר את יכולה לפרמט כבר עכשיו עם קור הרוח שלך ;)

gilas
10-10-2011, 00:12
ניסית את התרגיל הראשון שמצאתי בספר מתמטיקה שלי X^2-10x+26=0
מניחה שלא קיבלת פתרון כי אין למשוואה פתרון ;)
העלתי דוגמה נוספת ( ואני לא ארחיב על הפדיחה כשניסיתי להבין למה לא קיבלתי גרף של פרבולה כשניסיתי לשרטט x^2-5x+6=0 .... ;)

עריכה: אגב - עכשיו אני רואה שנראה כי למשוואה שנתת יש פתרון אבל זה בגלל קנה המידה. למעשה היא מרחפת. מקווה שזה ברור עכשיו.

tototomer1
10-10-2011, 00:18
זה מאוד פשוט
32bit (נקרא גם x86) ו 64bit זה 2 סוגים שונים של מערכות הפעלה

מאז היציאה של ווינדווס ויסטה, מיקרוסופט החליטו להוציא 2 סוגים של מערכות הפעלה - 32 ביט ו64 ביט. המערכות מיועדות למעבדים ישנים וחדשים. היום כל מעבד חדש שיוצא הוא תמיד של 64 (כי 64 מאפשר גם הפעלה של 32, אבל לא להפך).

ההבדל במערכות ההפעלה הוא לא משהו במראה/בתוכן, פשוט ב32 ביט יש יותר מגבלה על הזיכרון של המחשב ואז מי שמשתמש בהרבה מולטי-טאסקינג יעדיף 64 ביט (כמוני למשל)

הרבה דברים מחולקים ל32/64 ביט... והתיקייה הזאת במחשב של הProgram Files (x86) zzz לא משנה שום דבר. גם אם לא יהיה רשום את ה(x86) הזה בשם של התיקיה, התוכנה תעבוד (כל עוד המחשב מתאים)

ברוב התוכנות/המשחקים החדשים כיום, יש אפשרות לבחור בדיוק באיזה כונן ותיקיה להתקין וזאת הוכחה מספיק טובה לכך שהתיקיה לא באמת משנה

לי יש ווינדווס 7 גרסת 64 ביט ואופיס 2010 והתוסף עובד לי מצוין :)

tototomer1
10-10-2011, 00:27
אה ואם מישהו מחפש משהו קצת יותר מתקדם מהתוסף הזה - יש תוכנה שנקראת Microsoft Math

היא גם כן פותרת משוואות ומציגה גרפים (גם של יותר מפונקציה אחת), אבל התוכנה הזאת עושה גם הרבה יותר :) (דרך מלאה + הסברים באנגלית על כל שלב)

זה גם פותר יותר ממשוואה אחת, יש בזה גם נוסחאות לעוד כל מיני דברים נגיד פיזיקה ועוד כל מיני.. קיצר תנסו ותראו, זה לא בא עם האופיס אבל זה אחלה דבר

הגרפים שרואים בתוסף הם בדיוק כמו שרואים בתוכנה רק קצת פחות משוכללים

gilas
10-10-2011, 00:35
תומר, תודה על ההסבר אבל הרשה לי להסתייג...


זה מאוד פשוט
פשוט זה לא ;)



מאז היציאה של ווינדווס ויסטה, מיקרוסופט החליטו להוציא 2 סוגים של מערכות הפעלה - 32 ביט ו64 ביט. המערכות מיועדות למעבדים ישנים וחדשים. היום כל מעבד חדש שיוצא הוא תמיד של 64 (כי 64 מאפשר גם הפעלה של 32, אבל לא להפך).

חברים....מיקרוסופט לא המציאה את העולם בו אנו חיים. היא בד"כ פשוט מעתיקה מאחרים
תראה תחת "64-bit operating system timeline " בויקי (http://en.wikipedia.org/wiki/64-bit)



ההבדל במערכות ההפעלה הוא לא משהו במראה/בתוכן, פשוט ב32 ביט יש יותר מגבלה על הזיכרון של המחשב ואז מי שמשתמש בהרבה מולטי-טאסקינג יעדיף 64 ביט (כמוני למשל)
עכשיו אני אומרת משהו שאני לא משוכנעת בו ומקווה שאני לא טועה - לדעתי אם תריץ תוכנות של 32 ביט על 64 ביט לא תקבל שיפור משמעותי בביצועים.
רק אם התוכנה עצמה תתמוך בזה. אבל כאמור, לא הגעתי לדור הזה ואני לא יודעת מספיק




הרבה דברים מחולקים ל32/64 ביט... והתיקייה הזאת במחשב של הProgram Files (x86) zzz לא משנה שום דבר. גם אם לא יהיה רשום את ה(x86) הזה בשם של התיקיה, התוכנה תעבוד (כל עוד המחשב מתאים)
ברור שהמסלול לא משנה לריצה. חשבתי שזו הפרדה לוגית מכוונת. אחרת זה ממש מוזר לי- אז למה ישנם שני מסלולים בכלל?



לי יש ווינדווס 7 גרסת 64 ביט ואופיס 2010 והתוסף עובד לי מצוין :)
טוב, אני מזמן יודעת שיש בקוד שלו
if (username==gilas) crash;zz
:(

gilas
10-10-2011, 00:38
אה ואם מישהו מחפש משהו קצת יותר מתקדם מהתוסף הזה - יש תוכנה שנקראת Microsoft Math

היא גם כן פותרת משוואות ומציגה גרפים (גם של יותר מפונקציה אחת), אבל התוכנה הזאת עושה גם הרבה יותר :) (דרך מלאה + הסברים באנגלית על כל שלב)

זה גם פותר יותר ממשוואה אחת, יש בזה גם נוסחאות לעוד כל מיני דברים נגיד פיזיקה ועוד כל מיני.. קיצר תנסו ותראו, זה לא בא עם האופיס אבל זה אחלה דבר

הגרפים שרואים בתוסף הם בדיוק כמו שרואים בתוכנה רק קצת פחות משוכללים

לדעתי זה הקישור שנתתי קודם , לא?
Download Details - Microsoft Download Center - Microsoft Mathematics 4.0 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=15702)

tototomer1
10-10-2011, 00:51
צודקת חח זה באמת לא פשוט אבל זה יותר פשוט מאיך שזה נראה :P

יש מצב שזה זה אבל אני לא בטוח כי יש לי את התוכנה הזאת ממזמן.. צריך פשוט לנסות ולבדוק [=

וברור שמיקרוסופט לא החליטה על הכל אבל מה שבטוח זה לא איזה עובד ששעמם אז עשה 2 גרסאות חח.. אני פשוט לא מתעסק הרבה עם מערכות הפעלה אחרות.. בכל מקרה הכוונה הייתה שרק מהגרסא של ווינדווס ויסטה יש את החלוקה הזאת

ולגבי הרצת תוכנות 32 ביט על 64 - אין שיפור כלל עד כמה שידוע לי, פשוט הזיכרון במחשב יכול להגיע עד 4 ג'יגה ב32 ביט וב64 זה בין 8 ל-192 ג'יגה זיכרון מקסימלי!

ולגבי ההפרדה - גם לי אין מושג למה היא קיימת.. כנראה זה מכניס לתיקיה הרגילה של Program Files תוכנות שפועלות רק ב64 וביט

והחלק האחרון - אהבתי :P

gilas
10-10-2011, 01:01
והחלק האחרון - אהבתי :P
כן...זה בגלל שלא קוראים לך gilas ;)
וכל הכבוד על הידע והעזרה שאתה נותן פה, אגב

לילה טוב שיהיה
http://www.youtube.com/watch?v=TRuSTUtl2f8

הדר
10-10-2011, 11:45
תודה.
תתפלאו אבל החכמתי מהדיון פה:)