PDA

צפה בגרסה המלאה : מעגל



Ohadush
26-12-2010, 15:51
יש לי בעיה במעגל...
כל השאלות עם מעגל דורשות סוג של שרטוט מדוייק...
איך אני אמור לשרטט כמו שצריך ?

אריאל
26-12-2010, 16:43
פתרתי מאות (אם לא אלפי) תרגילים ואף פעם לא "שירטטתי" במדויק. (עם משבצות והכל אם לזה אתה מתכוון)

אם אתה מתכוון לשרטוט פחות או יותר (לא "מדויק").. צריך לראות מה נתוני השאלה ולפי זה משרטטים.

Roi_aa
26-12-2010, 18:18
שלום לך אוהד!
אין צורך לשרטט באמת מעגלים בקנה מידה פשוט צייר עיגול ותרשום בו את הנתונים של השאלה... סתם מיותר לשרטט במדויק.
ר.מ.

Ohadush
26-12-2010, 18:24
תודה אריאל.
רועי רואים שאתה בחור חכם....