PDA

צפה בגרסה המלאה : איפוס מחשבון (:



pitagors
07-07-2011, 16:41
היי,
איך אפשר לאפס את המחשבון ? יש לי מחשבון מסוג CASIO fx - 95ES plus ;)
תודה ! :)

c}{en
07-07-2011, 16:50
http://www.emath.co.il/cgi-bin/mimetex.cgi?shift+mode+3=reset%20\%20all

pitagors
07-07-2011, 16:54
http://www.emath.co.il/cgi-bin/mimetex.cgi?shift+mode+3=reset \ all
כשאני לוחצת shift+mode אז מופיע לי במספר 3 -DEG -כאילו שזה הופך את המחשבון למעלות .. ;)

the-myst
07-07-2011, 17:16
אצלי במחשבון צריך ללחוץ
shift ואז
ac ואז
= (כלומר ללחוץ שווה)
אולי גם אצלך.
אבל הכי פשוט זה ללחוץ על כפתור האיפוס שנמצא בגב המחשבון.

ilmichal1
07-07-2011, 17:18
http://www.emath.co.il/cgi-bin/mimetex.cgi?shift+mode+3=reset \ all

חן, ככה מאפסים את המחשבונים הישנים, להם יש יותר משוכללים..

pitagors
07-07-2011, 17:28
תודה לכולם , בסוף הסתדרתי (: