PDA

צפה בגרסה המלאה : מחשבון CASIO fx-991ES



tototomer1
04-10-2011, 21:48
יש לי את המחשבון הזה:
CASIO fx-991ES

http://www.ronaduo.com/en/img/fx-991es.jpg

(http://www.ronaduo.com/en/img/fx-991es.jpg)שמעתי שאפשר "לשמור בו פונקציות"... אני לא ממש יודע למה התכוונו אבל זה נשמע שימושי חח.. מישהו אולי מבין בזה?

ואני אשמח לשמוע אם מישהו יודע על עוד דברים שימושיים שאפשר לעשות פה :) אני יודע על זה שאפשר לפתור משוואה ריבועית (במקום נוסחת שורשים זה פותר תוך שניה)

תודה לעוזרים :)

lioryor
04-10-2011, 21:55
גם בזה אפשר לפתור משוואה ריבועית http://sifri4u.co.il/images/26mihun.jpg ? אם כן איך?????
תודה ויום טוב :)

guy-marcus
04-10-2011, 22:09
אני זוכר שפורסם מתישהו פה בפורום מדריך מפורט בעברית... מקסימום תגגל...

אגב משוואה ריבועית זה מוד53...

guy-marcus
04-10-2011, 22:10
גם בזה אפשר לפתור משוואה ריבועית http://sifri4u.co.il/images/26mihun.jpg ? אם כן איך?????
תודה ויום טוב :)

לא נראה לי שאפשר בדגם הזה...

lioryor
04-10-2011, 22:16
אבל המחשבונים האלה כמעט על אותו עיקרון אין למחשבונים האלה משהו מיוחד אם מישהו יודע איך אני אודה לו מואד?
ואם לא אז איך פותרים משוואה ריבועית עם המחשבון השני שתומר אראה
תודה לעוזרים

guy-marcus
04-10-2011, 22:19
אבל המחשבונים האלה כמעט על אותו עיקרון אין למחשבונים האלה משהו מיוחד אם מישהו יודע איך אני אודה לו מואד?
ואם לא אז איך פותרים משוואה ריבועית אם המחשבון השני שתומר אראה
תודה לעוזרים

אם יש, תמצא את זה בmode

וכמו שכבר ציינתי, במחשבון שתומר כתב עליו יש אפשרות לפתרון משוואה ריבועית בmode53

tototomer1
04-10-2011, 22:24
בטעות פרסמתי פה.. תעבירו לפורום תמיכה

ומצאתי:
דיון עליו:
http://www.emath.co.il/forums/תוכנות-מתמטיקה/11168.htm

(http://www.emath.co.il/forums/תוכנות-מתמטיקה/11168.htm)הורדה של המדריך למחשבון נמצאת כאן:
http://www.emath.co.il/forums/תוכנות-מתמטיקה/35955.htm

(http://www.emath.co.il/forums/תוכנות-מתמטיקה/11168.htm)וכאן יש עוד דיון עם הסבר עליו:
http://www.emath.co.il/forums/תוכנות-מתמטיקה/39786.htm

(http://www.emath.co.il/forums/תוכנות-מתמטיקה/39786.htm)וההסבר פה הוא גם של גיא חח

תודה רבה :)

tototomer1
04-10-2011, 23:46
מישהו יודע איך מוסיפים פסיקים במחשבון הזה?
הכוונה שאם התוצאה היא 1000 שהוא ירשום 1,000 ולא 1000

ilmichal1
05-10-2011, 01:52
מישהו יודע איך מוסיפים פסיקים במחשבון הזה?
הכוונה שאם התוצאה היא 1000 שהוא ירשום 1,000 ולא 1000

היי, אין לי את המחשבון אז אני לא יודעת.
אבל הסתכלתי בתמונה שהבאת ומעל הכפתור הזה- ( יש פסיק, אז אולי צריך ללחוץ שיפט ו ( או ללחוץ מוד ו (
תשחק עם זה, בטוח שתצליח.

בהצלחה..;)

susdu
05-10-2011, 07:59
הפסיקים שאת מדברת עליהם משמשים לחישוב מעלות.
בכל מקרה אין אפשרות להוסיף פסיקים במחשבון הזה. בישנים זה היה מגיע ברירת מחדל

gurnamer
19-12-2012, 15:05
http://www.mediafire.com/?u69otkkabikpsov אחלה מדריך..

מישהו יודע האם קיים מחשבון שבו אפשר לשמור נוסחאות?
;)