PDA

צפה בגרסה המלאה : חסרות לי ספריות כלשהן



netaneld122
17-04-2009, 21:49
ביקשו ממני לבצע כמה שינויים בקוד של תוכנה כלשהי, יש לי אותה מקומפלת ואת קוד המקור שלה, אבל כשאני מנסה לקמפל את התכנית יש שגיאה:


Compile error: Can't find project or library

ואז זה מסמן לי את הפונקציה LCase בצהוב (לפי מה שהבנתי היא ממירה מחרוזת לאותיות קטנות).
מישהו יודע לאיזה ספריות שייכת הפונקציה LCase? ואיך אפשר להתקין אותה?

אריאל
18-04-2009, 20:06
תנסה לרשום במקום VBA. ואז את הפונקציה שאתה רוצה (אחרי הנקודה) כמו למשל VBA.LCase

netaneld122
19-04-2009, 19:08
תנסה לרשום במקום VBA. ואז את הפונקציה שאתה רוצה (אחרי הנקודה) כמו למשל VBA.LCase

תודה רבה!!

יש אגב דרך לגרום לכך שלא יהיה צורך לרשום כל פעם VBA?

כי יש הרבה טפסים לתוכנה הזאת והמון קוד בכל טופס...

למשל יש שורה של קוד כזה:


ReDim maualinputopen(UBound(tempmanualinputopen))


כאשר כאן לא ניתן להוסיף את .VBA (לפי מה שאני מבין זה oop).

אריאל
19-04-2009, 20:26
לא משו שעולה לי בראש כרגע תנסה להסתכל בעזרה של מייקרוסופט msdn אולי הם מסבירים על זה.. תנסה גם לחפש על זה בגוגל.. הייתי עושה את זה אבל לא יכול כרגע..

netaneld122
20-04-2009, 20:32
לא משו שעולה לי בראש כרגע תנסה להסתכל בעזרה של מייקרוסופט msdn אולי הם מסבירים על זה.. תנסה גם לחפש על זה בגוגל.. הייתי עושה את זה אבל לא יכול כרגע..

הצלחתי בסוף :)

ב preference היו חסרות ספריות, אז פשוט הורדתי את ה וי וזה הסתדר.

תודה על העזרה!