PDA

צפה בגרסה המלאה : בגרות 2005



ירון1
11-05-2009, 14:00
הקובץ המצורף לקוח מאתר מבט, השאלה שלי האם אפשר לוותר על השורה הראשונה בפעולה הרי היא תמיד תהיה true מאחר ובתוכנית עצמה הוגדרו הגבולות לשורות והעמודות?
בתודה מראש

anton706
11-05-2009, 17:40
אי אפשר כי בעצם השורה הראשונה בודקת אם הערכים חורגים מגבולות המערך כלומר הם בודקים אם הקלט תקין

Hurricane
11-05-2009, 19:55
חוץ מזה שתמיד מומלץ להגדיר את הפעולות כך שיפעלו עבור מערך כללי. כלומר, עבור כל מערך שיעבירו, ולאו דווקא בגודל קבוע (15 על 18). אין בעיה לטפל בזה.
שים לב שכאשר מבקשים ממך לכתוב תוכנית שתחזיר 0 או 1, הכוונה היא True (במקום 1) או False (במקום 0). פשוט בשפות הישנות יותר, אין את הטיפוס boolean.

בהצלחה! :)

ירון1
12-05-2009, 16:02
תודה:)