PDA

צפה בגרסה המלאה : מעבר לרדיאנים במחשבון fx-570ES



geq
30-11-2013, 12:59
איך אני יכול לעבור ממעלות לרדיאנים (ולהפך) במחשבון ואיך אפשר לאפס אותו?

מיכאל
30-11-2013, 19:03
דרך כפתור mode

geq
30-11-2013, 19:20
דרך mode זה בדגם הישן (fx82MS)
או שאפשר גם בדגם הזה וסביר להניח שכן רק שאין לי מושג איך

guy-marcus
02-12-2013, 05:53
נסה shift+mode->rad

geq
02-12-2013, 10:12
תודה גיא
מה לגבי איפוס, יש לך מושג?

guy-marcus
02-12-2013, 12:02
כן (אם הבנתי למה אתה מתכוון),
(shift+7)+on
ואז shift כמה פעמים...

geq
03-12-2013, 19:24
shift+9+3+=

Tamar77
13-06-2015, 16:35
ואיך עוברים מרדיאנים למעלות?