PDA

צפה בגרסה המלאה : בעיה באתר 1 יח' - מחשבים



Netanelm7
16-06-2009, 18:20
קודם כל אני מתנצל על כך שאני לא יודע איפה לשים את הנושא...

דבר שני אני חייב עזרה דחוף!!! אני חייב להגיש את האתר עד למחר ב6 בערב ואני ממש ממש לקראת סיום, יש לי 3 בעיות עיקריות שאחד מהם עבד לי לפני שעתיים ואני לא מצליח להזכר והשני נמחק לי ואני לא זוכר :(

הבעיות:

1) הרשמה לאתר (יש לי את הקוד אני בבקשה רוצה לדעת איפה הטעות שלי)
2) חיפוש משתמשים רשומים במדור ניהול (הצלחתי להראות את כל המשתמשים הרשומים כעט נשאר לי רק לבנות קוד לחיפוש)
3) כבונוס - שמשתמש רשום יוכל לעדכן פרטים או למחוק את המשתמש שלו (כמו 1... יש לי את הקוד רק אני לא מבין מה לא טוב בו ותאמינו לי ישבתי שעות ואני לא מצליח).


על כל בעייה שתענו לי אודה לכם מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :48_002:


עריכה
dafnaw הנה העלתי את הקוד לפנקס רשומות (מצטער אם לא ברור)

dafnaw
16-06-2009, 18:25
?????

"הרשמה לאתר (יש לי את הקוד אני בבקשה רוצה לדעת רק אם יש לי בו שגיאה)" - ???? על מה אתה מדבר?

מה יש לך? מה אין לך? מה בדיוק אתה מחפש?

Netanelm7
16-06-2009, 18:29
אני לא מצליח להעלות את הקבצים כמו שהם בweb developer כדי לחסוך לכם עבודה :50_002:

Netanelm7
16-06-2009, 20:37
בבקשה מישהו?

Netanelm7
17-06-2009, 11:42
האם מישהו יכול בבקשה רק להגיד לי מה לא טוב בקוד ההרשמה שלי? בבקשה בבקשה אני מתחנן אין לי זמן

אריאל
17-06-2009, 11:56
אתה מקבל איזה הודעה או משו?

אריאל
17-06-2009, 11:59
שמע, אני לא זוכר יותר מידי, אם תוכל להכווין אותי קצת איפה הבעיה, או שלא כתוב לך כלום?
בכל אופן אני מצרף את הפרויקט 1 יח' שלי עוד מזמנו ב asp ..
כל הקבצים שם מסודרים לפי שמות כך שתוכל להבין בקלות מה הולך שם.

מקווה שיעזור .

Netanelm7
17-06-2009, 13:01
קודם כל אריאל תודה רבה!! התכנית החדשה משתמשת בASP.NET ובתוכנת C#...

לגבי ההודעת שגיאה, אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, זה עובד עד שאני לוחץ "הרשם" ואני מקבל הודעה שהפקודה ExecuteNonQuery לא טובה או משהו כזה :beat_shot:

אם אצליח לתרגם asp קלאסי לASP.NET אשלים את האתר ... לבינתיים אני מנסה.



תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Netanelm7
17-06-2009, 13:13
האם תוכל להסביר לי את המשפטים הבאים:

1) rs.eof
2) rs.movenext
3) rs.close


תודה!!!!! באמת באמת תודה!!

Netanelm7
22-06-2009, 15:52
האם יש למישהו מושג מה הקוד של כפתור "התנתק"? משום שאם אצליח לגרום למשתמש להתנתק אצליח לפתור את בעיית עריכת המשתמשים שלי.


תודה!!!!!!!!!!!! :feel_good: