PDA

צפה בגרסה המלאה : בטעות שיחקתי עם ההגדרות, fx991,לא יודע איך להחזיר



Emri
15-04-2015, 22:12
שלום,
בטעות לחצתי איכשהו על ההגדרות במחשבון הזה ,ואחרי שכיביתי והדלקתי כדיי לצאת מההגדרות, כל פעם שהכפלתי מספרים קטנים (למשל 0.02*0.03) אז כשאני לוחץ על כפתור הSD , במקום להחליף את התשובה לעשרוני המחשבון מחליף את התשובה למספר כפול עשר בחזקת משהו..

בבקשה עזרה, איך אני מחזיר את זה לעשרוני? יש לי מתכונת בקרוב במתמטיקה , אני חייב להחזיר את זה..

תודה רבה

גל_כהן
16-04-2015, 05:01
לא ציינת איזה דגם של 991, אבל ההליך דומה בכולם. הפוך את המחשבון, במרכז יש מעין חור קטן ובתוכו כפתור.
לחץ עליו כמה שניות עם עט/מחט/כל דבר שנכנס לשם.
לאחר מכן לחץ על shift+9 (=פונקציית clr, אם clr מופיע מעל מספר אחר, לחץ על מספר זה).
כשתישאל מה אתה רוצה למחוק בחר all ואז yes.

מקווה שיעזור.

Emri
16-04-2015, 16:55
לא ציינת איזה דגם של 991, אבל ההליך דומה בכולם. הפוך את המחשבון, במרכז יש מעין חור קטן ובתוכו כפתור.
לחץ עליו כמה שניות עם עט/מחט/כל דבר שנכנס לשם.
לאחר מכן לחץ על shift+9 (=פונקציית clr, אם clr מופיע מעל מספר אחר, לחץ על מספר זה).
כשתישאל מה אתה רוצה למחוק בחר all ואז yes.

מקווה שיעזור.
עשיתי את זה,נשאר אותו דבר..

המחשבון הוא fx-991es plus

בבקשה עזרה זה מחשבון שעולה 100 שקל אני לא יכול לקנות אחד חדש..

גל_כהן
16-04-2015, 18:56
ומה עם shift+mode+3 ואז פעמיים =? גם לא עובד?

Emri
18-04-2015, 13:03
ומה עם shift+mode+3 ואז פעמיים =? גם לא עובד?
גם לא.. יכול להיות שזה ככה בכל המחשבונים?
אני פשוט באמת לא זוכר שזה היה ככה.. אי אפשר ככה לעשות מבחנים

samuelro
29-04-2015, 10:29
אחי זה תמיד ככה במספרים קטנים אין דרך לשנות את זה.. או שזה מראה לך את זה עם ה10 או כשבר

kidra67
27-06-2015, 14:18
צריך להקיש על shift ENG .
כל פעם שמקישם על צירוף זה, החזקה של 10 שמופיעה בד ימין של התצוגה יורדת ב- 3
צריך לחזור על פעולה ע שהחזקה היא 0