PDA

צפה בגרסה המלאה : הוכחה שלא הבנתי



sahar37
29-04-2015, 14:27
לא הבנתי את ההסבר שלהם לסעיף ב.

OneProphecy
29-04-2015, 19:15
אתה לא יכול לבוא ולאמר שכל הפתרון לא מובן - איזה שלב לא מובן?

sahar37
29-04-2015, 23:39
צודק.
שורה 4 לפני הסוף ושורה 3 לפני הסוף. כשאומרים האפסים של f'(z) -w zzzzzz הם בדיוק ב- f^-1 ובנוסף איך ניתן לומר ש
f'(z) -w=f'(z) zzzzz

OneProphecy
30-04-2015, 08:33
האפסים של $f(z)-w$ הם בדיוק בקבוצה $f^{-1}(w)$ - זו ההגדרה של הקבוצה הזו: $f^{-1}(w)=\{z \in D : f(z)=w\}$.
בהמשך מנמקים מדוע האפס של $f(z)-w$ פשוט - כלומר ללא ריבוי; זה נכון כי אותו האפס לא יכול לאפס את הנגזרת של הפונקציה $f(z)-w$, וזאת משום שהנגזרת שלה היא $(f(z)-w)'=f'(z) \neq 0$ לכל $z \in D_r(0)$.

(כתוב שם $f'(z)-w=f'(z)$ וזה לא נכון, אמור להיות כתוב $(f(z)-w)'=f'(z)$)