PDA

צפה בגרסה המלאה : הרצת תוכנה ב-FORM שלי



יוסי321
03-09-2009, 21:59
שלום
איך מריצים תוכנה בתוך form שלי כך שאני ממזער את ה-form התוכנה נמצאת בפנים ונעלמת
וכשאני מזיז את ה-form התוכנה זזה איתו?

אריאל
03-09-2009, 22:14
כאילו אתה רוצה לעשות form בתוך form?.........

יוסי321
03-09-2009, 22:23
לא ממש
נניח שאני רוצה שהוורד יפעל בתוך המסגרת של הפורם שלי
ואני אוכל למזער או להעלים את הפורם שלי שהוורד בתוכה

אריאל
03-09-2009, 22:27
אוקי, אז אתה צריך לעשות form בתוך form .

תקרא על המאפיין mdi child, זה יאפשר לך לעשות פורם בתוך פורם, כאשר בפורם הפנימי תעשה את התוכנת וורד שלך או מה שאתה רוצה..

יוסי321
03-09-2009, 22:34
אני לא רוצה לעשות תוכנת וורד - זה ייקח לי שנים :)
אני רוצה להריץ תוכנה קיימת ((שלא אני יצרתי(וורד זה סתם דוגמא)) בתוך הפורם שלי

אריאל
03-09-2009, 22:36
אני הבנתי אותך, ולא אמרתי שאתה רוצה להכין תוכנת וורד משלך...
אני אחזור על עצמי בשנית,
את התוכנה הקיימת תשים בתוך ה form הפנימי , ועם ה form הפנימי הזה תוכל לשחק בדיוק איך שרצית...

יוסי321
03-09-2009, 22:49
אבל זאת בדיוק הבעיה
איך אני שם את הוורד בתוך הform הפנימי?

אריאל
03-09-2009, 23:11
אתה יכול ליצור דוחות שיוצגו בוורד אני חושב, לייבא את הword עצמו ל form ב vb , אני לא מכיר דרך..

יוסי321
03-09-2009, 23:20
אתה לא רציני
האמת שמצאתי באתר עזרה אחר
Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
Private Declare Function SetParent Lib "user32" (ByVal hWndChild As Long, ByVal hWndNewParent As Long) As Long
Private Sub Form_Load()
Dim lonHandle As Long
Shell "d:\Program Files\Microsoft Office\Office10\WINWORD.EXE"
lonHandle = FindWindow(vbNullString, "microsoft word - document1")
If lonHandle <> 0 Then
SetParent lonHandle, Form1.hWnd
End If
End Sub

הבעיה היא שהוורד מראה קודם מסך פתיחה שמריצים אותו ואני לא רוצה שהוא יוצג מחוץ לפורם
לפי השיטה הזאת אני אצטרך ללכוד גם אותו
אני מאמין שיש דרך יותר טובה שפשוט הווינדוס יתייחס לפורם כמו שולחן עבודה בזמן שאני מעלה תוכנה

אריאל
10-09-2009, 10:07
מצטער זה כבר מעבר ל5 יחידות בתיכון, לא לכאן..