מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

אשכול: [java] צריך עזרה! מה הבעיה בקוד הבא?

  1. #1
    משתמש רשום חבר Emath

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל [java] צריך עזרה! מה הבעיה בקוד הבא?

    כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא בbluej , הוא מראה לי על שגיאה באזור הifים.
    אשמח לדעת איפה בדיוק הבעיה... ולמה זה לא פועל...
    באותה הזדמנות אשמח לדעת איך להפעיל קובץ jar לאחר שהפכתי אותו לjar בbluej ....
    תודה לעוזרים
    קבצים מצורפים קבצים מצורפים
    • סוג הקובץ: txt 1.txt‏ (2.8 ק"ב , 45 צפיות) /** * Write a description of class Knight here. * * @author (your name) * @version (a version number or a date) */ import java.util.Scanner; public class Knight { public static void main ( string[] arg) { int Row, Column, AddRow, Add2Row, DecRow, Dec2Row, AddColumn,Add2Column, DecColumn,Dec2Column; Scanner sinp = new Scanner (System.in); System.out.println ("Enter a Row Value"); Row = sinp.nextInt(); System.out.println ("Enter a Column Value"); Column = sinp.nextInt(); if ((Column > 8) || (Column < 1) || (Row > 8) || (Row < 1)) { System.out.println ("Illegal values! Please Retype Values"); } else { AddRow = (Row + 1); Add2Row = (Row + 2); DecRow =( Row - 1); Dec2Row = (Row - 2); AddColumn = (Column + 1); Add2Column = (Column + 2); DecColumn = (Column - 1); Dec2Column = (Column - 2); System.out.println ("You Can move to these locations:"); If ( (Add2Row <= 8) && (AddColumn <= 8) ) { System.out.println (Add2Row + AddColumn); } If ((Add2Row <= 8) && (DecColumn >= 1)) { System.out.println (Add2Row + DecColumn); } If ((Add2Column <= 8) && (AddRow <= 8)) { System.out.println (Add2Column + AddRow); } If ((Add2Column <= 8) && (DecRow >= 1)) { System.out.println (Add2Column + DecRow); } If ((Dec2Column >= 1) && (AddRow <= 8)) { System.out.println (Dec2Column + AddRow); } If ((Dec2Column >= 1) && (DecRow >= 1)) { System.out.println (Dec2Column + DecRow); } If ((Dec2Row >= 1) && (DecColumn >= 1)) { System.out.println (Dec2Row + DecColumn); } If ((Dec2Row >= 1) && (AddColumn <= 8)) { System.out.println (Dec2Row + AddColumn); } } } }

  2. #2
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל כמה הערות

    שים לב כי במתדוה main מקבלים פרמטר מסוג String ולא string כמו שכתבת.
    לגבי ה- if, כתבת משום מה If, כלומר עם I גדולה במקום i קטנה.
    חשוב לשים לב כי Java היא שפה שהיא caes-sensitive, כלומר יש הבדל בין אותיות גדולות וקטנות. את התכנית ניסיתי להריץ ב- eclipse ואלה היו השגיאות שקיבלתי.

    לאחר תיקון השגיאות האלה הרצתי את התוכנית, וקיבלתי עבור הרצה אחת:

    קוד:
    Enter a Row Value
    10
    Enter a Column Value
    9
    Illegal values! Please Retype Values
    ועבור הרצה נוספת:

    קוד:
    Enter a Row Value
    5
    Enter a Column Value
    4
    You Can move to these locations:
    12
    10
    12
    10
    8
    6
    6
    8

  3. #3
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    לגבי jar.... ה- jar הוא סיומת הדומה ל- zip אבל ייחודית יותר.
    בתוך ה- jar הנוצר מפעולת ה- build יושבים קבצי ההרצה של התכנית, כלומר הקבצים עם הסיומת class.
    לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות עם ה- jar... האם אתה רוצה להריץ את התכנית מחוץ ל- bluej? האם אתה רוצה להוסיף את ה- jar לפרוייקט אחר?

  4. #4
    משתמש רשום חבר Emath

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי dafnaw צפה בהודעה
    לגבי jar.... ה- jar הוא סיומת הדומה ל- zip אבל ייחודית יותר.
    בתוך ה- jar הנוצר מפעולת ה- build יושבים קבצי ההרצה של התכנית, כלומר הקבצים עם הסיומת class.
    לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות עם ה- jar... האם אתה רוצה להריץ את התכנית מחוץ ל- bluej? האם אתה רוצה להוסיף את ה- jar לפרוייקט אחר?
    קודם כל, המון המון תודה... ממש עזרת לי...אני מעוניין להריץ את התוכנית שכתבתי...ואין לי מושג איך לעשות את זה...

  5. #5
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    אם אתה רוצה פשוט להריץ את התוכנית, תעשה לעצמך תוכנית batch.
    כלומר, תפתח את ה- notepad ותרשום שם את פקודת ההרצה כלומר java ושם ה- class הראשי בו קיימת המתודה main. שמור את הקובץ (שים לב שאתה בוחר all files) באיזה שם שתרצה, אבל עם סיומת bat. נניח run.bat או משהו כזה.
    את הקובץ הזה תצטרך לשים באותו מיקום של ה- class הראשי אותו אתה מנסה להריץ, וזהו...
    אגב, למה להתעסק דוקא עם jar? אתה יכול להריץ תכניות מתוך המהדרים עצמם...

  6. #6
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    אבל הכי נוח זה להריץ את התוכנית דרך התוכנה בה אתה משתמש...
    מה זה bluej ולמה אתה משתמש בזה? למה לא ללכת פשוט על הסטנדרט? יש את Eclipse ואת NetBeans ואת שניהם ניתן להוריד בחינם מהאינטרנט (אני ממליצה יותר על Eclipse), ואז אחרי שאתה שומר את העבודה שלך אתה פשוט הולך לתפריט של Run ומריץ...

  7. #7
    משתמש רשום חבר Emath

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    אוקיי הבנתי איך להריץ את התוכנית בBLUEJ ... עכשיו השאלה שלי אחרת:
    בשורת קוד הבאה:
    if ( (Add2Row <= 8) && (AddColumn <= 8) )
    {
    System.out.println ((Add2Row) + (AddColumn));
    }
    אני מעוניין שהמערכת תדפיס את הערך שבתוך Add2Row ומייד אחריו את הערך שבתוך AddColumn ... האם עליי לשים את המשתנים בתוך גרשיים? כיצד עליי לעשות זאת?

    תודה שוב

  8. #8
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל הדפסה

    הקוד:

    קוד:
    if ( (Add2Row <= 8) && (AddColumn <= 8) )
                        {
                        System.out.println (Add2Row + AddColumn);
                        }
    רץ בלי בעיה וההדפסה תהיה של 2 מספרים צמודים. אם אתה רוצה רווח בניהם, יש לשרשר רווח להדפסה, כלומר להפוך את השורה ל:

    ;(System.out.println(Add2Row + " " + AddColumn

  9. #9
    משתמש רשום חבר Emath

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי dafnaw צפה בהודעה
    הקוד:

    קוד:
    if ( (add2row <= 8) && (addcolumn <= 8) )
                        {
                        system.out.println (add2row + addcolumn);
                        }
    רץ בלי בעיה וההדפסה תהיה של 2 מספרים צמודים. אם אתה רוצה רווח בניהם, יש לשרשר רווח להדפסה, כלומר להפוך את השורה ל:

    ;(system.out.println(add2row + " " + addcolumn
    תודה שוב...רק שאצלי הוא מדפיס את תוצאת החיבור של שני המשתנים.... : מה לעשות?
    נערך לאחרונה על ידי ProMath, 13-11-2008 בשעה 23:11

  10. #10
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    ואתה בטוח שהתכנית ב- Java?
    תנסה להריץ אותה מחוץ ל- bluej הזה. קח את קובץ ה- class לתקיה מסוימת, ופשוט תריץ משם את האפליקציה ותראה מה קורה. אצלי זה רץ בלי בעיה, אז לא צריכה להיות לך בעיה... אולי זה פשוט ה- bluej הזה שעושה צרות.

  11. #11
    משתמש רשום חבר Emath

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    ציטוט פורסם במקור על ידי dafnaw צפה בהודעה
    ואתה בטוח שהתכנית ב- java?
    תנסה להריץ אותה מחוץ ל- bluej הזה. קח את קובץ ה- class לתקיה מסוימת, ופשוט תריץ משם את האפליקציה ותראה מה קורה. אצלי זה רץ בלי בעיה, אז לא צריכה להיות לך בעיה... אולי זה פשוט ה- bluej הזה שעושה צרות.
    צודקת...לא הייתה שום טעות...רק ששכחתי להוסיף "" בביטוי מסויים...
    תודה רבה על העזרה

  12. #12
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    סבבה

מידע אודות האשכול הנוכחי

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים באשכול זה. (0 חברים ו 1 אורחים )

אשכולות דומים

  1. [java] מה הבעיה בחלק הקוד הבא?
    ע"י ProMath בפורום : JAVA לתיכון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-12-2008, 17:16
  2. [java]עוד קוד בעייתי! מה הבעיה?!
    ע"י ProMath בפורום : JAVA לתיכון
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 20-11-2008, 00:16

ביקרו באשכול זה : 0

There are no members to list at the moment.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם אשכולות חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
אודות Emath
האתר Emath הינו יוזמה פרטית והוקם בתחילת שנת 2008 .
מטרתנו הינה למנף את הישגי התלמידים למתמטיקה ופיסיקה בארץ בכלל ובפרט בקרב תלמידי התיכון .
אנו מספקים מספר שירותים לתלמיד, ביניהם גישה למאות אלפי פתרונות איכותיים לתרגילים, פורום עזרה במתמטיקה ופיסיקה הגדול מסוגו בארץ, מאגר סיכומים, מרתונים בוידאו, פתרונות לבגרויות ועוד.
כלים אלו, מאפשרים לכל אחד, ללא תלות במיקומו, ללמוד, לתרגל ולהתמקצע על-מנת להתכונן בצורה מיטבית לבגרות במתמטיקה או פיסיקה .

לכל שאלה ניתן ליצור איתנו קשר
הצטרפו אלינו