עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

אשכול: פלינדרום

  1. #1
    משתמש רשום חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל פלינדרום

    בס"ד

    כתוב תכנית הקולטת מספר ובעזרת פעולה (שלא מחזירה ערך) בודקת אם המספר פלינדרום או לא.


    תודה לעוזרים

  2. #2
    משתמש רשום חבר Emath

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    כעיקרון זאת ריקורסיה ,
    תנאי יציאה הוא שהמספר קטן מ10..

    בודקת כל פעם האם המספר שמתקבל , הספרה הראשונה והאחרונה שלו שוות , אם כן
    תמחוק אותן ותכנס לריקורסיה ללא הספרה הראשונה והאחרונה, אם לא , צא..
    ככה תקבלי בסוף בסוף האם המספר פלינדרום.

  3. #3
    משתמש רשום חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    בס"ד

    אני יודעת לעשות את זה ב - #c.
    אבל בויז'ואל בייסיק אני לא יודעת כ"כ.

    אתה יכול להגיד לי בבקשה איך עושים את זה ב - vb?

    תודה על העזרה.
    שבוע טוב !

  4. #4
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    למה רקורסיה? ניתן לעשות זאת בלולאה פשוטה...

  5. #5
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    אם את יודעת לעשות את זה בשפת תכנות עילית אחרת, אז איפה הבעיה? את לא יודעת את תחביר השפה? אין לך רעיונות?
    בכל אופן, אני חושבת שרקורסיה זו סתם הסתבכות. עדיף 2 מצביעים - על ראש המחרוז ועל סוף המחרוזת, וכל פעם משווים את הערכים עליהם הם מצביעים ואז מקדמים (את הראשון קדימה ואת האחרון אחורה) וממשיכים להשוות. מפסיקים את הלולאה כאשר אין שוויון או כאשר מיקומי המצביעים מתחלפים (כלומר זה שהצביע על הראשון נמצא במיקום גבוה יותר מזה שהצביע על האחרון).

  6. #6
    משתמש רשום חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    בס"ד

    את יכולה להראות לי איך עושים את זה בג'אווה?

    שבוע טוב

  7. #7
    הסמל האישי שלHurricane אסיסטנט חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    קוד:
    public class Palindrome
    {
    	public static void main(String[] args)
    	{
    		palindrome("12345654321");
    	}
    	public static void palindrome(String string)
    	{
    		boolean palindrome = true;
    		for (int i = 0; i < string.length(); i++)
    		{
    			if (string.charAt(i) != string.charAt(string.length()-i-1))
    			{
    				palindrome = false;
    				System.out.println("That's not a palindrome!");
    				break; //There's no need to continue the loop...
    			}
    		}
    		if (palindrome)
    			System.out.println("WOHOO! A palindrome!! :D");
    	}
    }
    בבקשה.
    אני לא יודע אילו פעולות ניתן לבצע על מחרוזת ב- VB, אז אני לא יכול לעזור לך בזה.

  8. #8
    משתמש רשום חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    בס"ד

    איך עושים את זה בלי break; כי אני לא יודעת לפרש את זה ל - #C ...

    תודה על העזרה !

  9. #9
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    גם לא משתמשים בלולאת for אלא while....
    כשאני אגיע הביתה אני אעלה לך קוד פשוט יותר...

  10. #10
    משתמש רשום חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    בס"ד

    תודה רבה לכם

  11. #11
    הסמל האישי שלHurricane אסיסטנט חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    זה מטפל במחרוזות. אני מניח שיש צורך בלולאת while כאשר זה רק מספרים.
    אני כבר רואה שאפשר לייעל את התוכנית ולעשות שהיא תרוץ עד חצי אורך המחרוזת במקום אורך המחרוזת.
    את יכולה להעיף את ה- break. זה רק יוצא מהלולאה. את יכולה לרשום במקום זה:
    קוד:
    i = string.length();
    ואז הלולאה תסתיים. אבל אני לא יודע אם מותר לעשות את זה בבגרות ובכלל. ם.ם

  12. #12
    משתמש רשום חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    בס"ד

    חח לא ציינתי את זה מקודם, אבל אני צריכה רק על מספרים.
    חח ויפה לא ידעתי שאפשר לעשות פעולה, שמטפלת גם בממספרים וגם במחרוזות. עכשיו אני יודעת תודה!

  13. #13
    מדריכה ויועצת חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    אני לא מבינה, את מקבלת int או string כפרמטר?
    אם זה int, אז בטח יש ב- VB פעולת מודולו וכך את מקבלת את הספרה האחרונה של המספר, ותוצאת החלקות בשלמים של המספר ב- zzz 10^(length-1) zzz תיתן לך את הספרה השמאלית ביותר.
    אם זה string, מצביעים מספיקים...

  14. #14
    משתמש רשום חבר Emath בכיר

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    בס"ד

    int.
    תראי לי בבקשה איך עושים את זה בג'אווה.
    שכחתי איך עושים ב - #C.
    תודה רבה על העזרה!

  15. #15
    הסמל האישי שלyoavzilberman מנהל פורום מכניקה בדימוס חבר Emath

    פרטי משתמש

    ברירת מחדל

    קוד:
    import java.util.*;
    public class sivan
    {
     static Scanner s=new Scanner(System.in);
     public static void main(String[] args)
     {
      int num;
      System.out.println("הכנס מספר");
      num=s.nextInt();
      polyndrom(num);
      
     }
     public static void polyndrom(int n)
     {
      int mone=0,temp=n,i,m=0;
      while(temp>0)
      {
       temp=temp/10;
       mone++;
      }
      
      int[]maarach=new int[mone];
      for(int j=maarach.length-1;j>=0;j--)
      {
       maarach[j]=n%10;
       n=n/10;
      }
      for( i=0;i<=(maarach.length-1)/2;i++)
      {
       if(maarach[i]!=maarach[maarach.length-1-i])
       {
        System.out.println("not a polyndrom");
        m=1;
        i=mone;
       }
      }
      if(m==0)
      {
       System.out.println("polyndrom");
      }
     }
    }

עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון

מידע אודות האשכול הנוכחי

Users Browsing this Thread

כרגע 1 משתמשים צופים באשכול זה. (0 חברים ו 1 אורחים )

ביקרו באשכול זה : 0

There are no members to list at the moment.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם אשכולות חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
אודות Emath
האתר Emath הינו יוזמה פרטית והוקם בתחילת שנת 2008 .
מטרתנו הינה למנף את הישגי התלמידים למתמטיקה ופיסיקה בארץ בכלל ובפרט בקרב תלמידי התיכון .
אנו מספקים מספר שירותים לתלמיד, ביניהם גישה למאות אלפי פתרונות איכותיים לתרגילים, פורום עזרה במתמטיקה ופיסיקה הגדול מסוגו בארץ, מאגר סיכומים, מרתונים בוידאו, פתרונות לבגרויות ועוד.
כלים אלו, מאפשרים לכל אחד, ללא תלות במיקומו, ללמוד, לתרגל ולהתמקצע על-מנת להתכונן בצורה מיטבית לבגרות במתמטיקה או פיסיקה .

לכל שאלה ניתן ליצור איתנו קשר
הצטרפו אלינו